Guangzhou Baiyi Intelligent Equipment Co., Ltd.

diadegaké ing 2010, fokus ing "teknologi dipakani cerdas" & "platform printing cerdas" riset & pangembangan lan Pabrik.Kita wis adhering kanggo "pembangunan & kerjasama, menang-menang kanggo mangsa" filosofi bisnis, tansah nindakake "inovasi mandhiri, anjog teknologi dipakani cerdas" strategi pembangunan, mbayar manungsa waé kanggo pengalaman pangguna lan orientasi pasar, terus break liwat pola industri.Saiki, peralatan dipakani cerdas, sistem lan solusi platform BY wis diterapake ing Amerika, Jerman, Italia, Korea, India, Indonesia, Thailand, Malaysia, Filipina, Singapura lan sapiturute. Kita uga duwe cabang ing Asia Tenggara, Amerika Utara lan Eropa kanggo dodolan & layanan.

"Inovasi & pangembangan" minangka tema konstan BY.

Kemampuan inovasi teknis sing kuat minangka sumber pangembangan sustainable BY.Inovasi teknologi nduweni prestasi gedhe: duwe puluhan paten penemuan & paten model sarana uga hak cipta lan dikonfirmasi teknologi inti kita dhewe.

 

"Perbaikan terus-terusan & ngluwihi awake dhewe" minangka dalan inovasi.Kanthi pendekatan & strictly nglakokaké Manajemen kualitas International ISO9001 lan mbangun standar kontrol kualitas ketat.Produk utama wis lulus sertifikat CE.BY bakal mbangun masa depan sing luwih apik kanthi produk & layanan sing luwih apik.

zhengshu
company pic-02
company pic-01

Kita duwe tim riset & pangembangan teknis sing paling kuat lan pekerja sing cerdas.Kita nindakake usaha kanggo ngluwihi pangarepan pelanggan babagan produk & layanan saben dina.Kita dipercaya: mung inovasi, kita bisa nglindhungi nilai merek kita dhewe;mung inovasi, kita bisa njaluk pakurmatan pangguna;mung inovasi, kita bisa bakat nuduhake dhéwé ing pasar owahan.Strategi bisnis swara, pasukan technical kuwat, kita bisa tetep pikiran lan luwih apik kanggo bali menyang pangguna lan ketemu prasetya kanggo partner strategis.Kita bakal nerusake transformasi industri, nggawe jaman anyar ing area pakan sing cerdas.

Kita terus maju ing dalan inovasi mandiri kanthi teguh lan nggawe papan sing anyar.

Kita mbukak strategi pangembangan "rantai industri" kanthi wani lan nggawe arah anyar;

Kita nelpon "industri China 4.0 kanggo teknologi dipakani cerdas", diadegaké "China Intelligent nggawe".

Mulane, kita njupuk langkah saka excellence kanggo pinunjul leisurely.

Tim Kita

company pic-11
company pic-06
company pic-05
company pic-03
company pic-04
company pic-07
company pic-08
company pic-10

Hubungi Kita

Jeneng Perusahaan: Guangzhou Baiyi Intelligent Equipment Co., Ltd.

Pabrik: A7, No. 500 saka Guangshan 1st.Rd.Distrik Tianhe, Guangzhou.

Kontak Person: Ms. Easy Ouyang

Nomer HP +8613435663216

Telpon / Fax: 086020-38087921.

situs web www.bysd.net Integrasi ditingkat

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita