Apa rega sampeyan?

Rega bisa diganti gumantung saka pasokan lan faktor pasar liyane.Kita bakal ngirim dhaptar rega sing dianyari sawise perusahaan sampeyan hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

Apa sampeyan duwe jumlah pesenan minimal?

Ya, kita mbutuhake kabeh pesenan internasional duwe jumlah pesenan minimal sing terus-terusan.Yen sampeyan pengin adol maneh nanging kanthi jumlah sing luwih cilik, disaranake sampeyan mriksa situs web kita

Apa sampeyan bisa nyedhiyakake dokumentasi sing relevan?

Ya, kita bisa nyedhiyani paling dokumentasi kalebu Certificates of Analysis / Conformance;Asuransi;Asal, lan dokumen ekspor liyane yen dibutuhake.

Apa wektu timbal rata-rata?

Kanggo conto, wektu timbal kira-kira 7 dina.Kanggo produksi massal, wektu timbal yaiku 20-30 dina sawise nampa pembayaran simpenan.Wektu timbal dadi efektif nalika (1) kita wis nampa simpenan, lan (2) kita duwe persetujuan pungkasan kanggo produk sampeyan.Yen wektu timbal kita ora cocog karo tenggat wektu sampeyan, bukak syarat sampeyan karo adol sampeyan.Ing kabeh kasus kita bakal nyoba kanggo nampung kabutuhan.Ing sawetara kasus, kita bisa nindakake.

Apa jinis cara pembayaran sing sampeyan tampa?

Sampeyan bisa nggawe pembayaran menyang akun bank, Western Union utawa PayPal:
30% simpenan ing advance, imbangan 70% marang salinan B/L.

Apa garansi produk?

We babar pisan bahan lan workmanship kita.Komitmen kita kanggo kepuasan sampeyan karo produk kita.Ing babar pisan utawa ora, iku budaya perusahaan kita kanggo ngatasi lan mutusake masalah kabeh masalah customer kanggo kepuasan everyone.

Apa sampeyan njamin pangiriman produk sing aman lan aman?

Ya, kita mesthi nggunakake kemasan ekspor sing berkualitas tinggi.Kita uga nggunakake pengepakan bahaya khusus kanggo barang mbebayani lan pangirim panyimpenan kadhemen sing divalidasi kanggo barang sing sensitif suhu.Kemasan khusus lan syarat packing non-standar bisa uga dikenani biaya tambahan.

Kepiye babagan biaya pengiriman?

Biaya pengiriman gumantung saka cara sampeyan milih kanggo njupuk barang.Express biasane cara paling cepet nanging uga paling larang.Kanthi angkutan laut minangka solusi sing paling apik kanggo jumlah gedhe.Tarif pengiriman sing tepat mung bisa diwenehake yen kita ngerti rincian jumlah, bobot lan cara.Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

Apa feeder gesekan?

Feeder gesekan yaiku mesin sing digunakake kanggo ngotomatisasi proses pakan kertas utawa bahan liyane menyang mesin cetak, mesin kemasan, utawa peralatan manufaktur liyane.Iki nggunakake prinsip gesekan kanggo narik produk ing format sheet saka tumpukan siji-siji menyang mesin sing dikarepake kanthi kacepetan sing dikontrol.

Kepiye cara feeder gesekan?

Feeder gesekan nggunakake sabuk gesekan kanggo narik lembaran produk saka tumpukan siji-siji.Banjur dikirim ing sadawane ril lan dipanggonke kanggo feed menyang mesin sing dikarepake.Kacepetan lan wektu feeder bisa diatur kanggo mesthekake kacepetan bener kanggo dipakani akurat.

Apa sing keuntungan saka nggunakake feeder gesekan?

Nggunakake feeders gesekan bisa nemen nambah efficiency.Uga bisa nyuda kabutuhan tenaga kerja manual lan nambah produktivitas.Kajaba iku, feeder gesekan serbaguna lan bisa digunakake ing macem-macem bahan saliyane kertas, kayata plastik lan logam.

Apa ana macem-macem jinis feeder gesekan?

Ya, ana sawetara jinis feeder gesekan, kalebu feeder desktop, feeder lantai.loro-lorone duwe sawetara jinis lan bisa disesuaikan nggawe miturut fitur produk pangguna.

Industri apa sing biasane nggunakake feeder gesekan?

Feeder gesekan digunakake akeh ing percetakan, kemasan, panganan lan minuman, farmasi, elektronik lan industri otomotif.

Apa syarat pangopènan kanggo feeder gesekan?

Syarat pangopènan kanggo feeder gesekan gumantung saka panggunaan.Lan iku kanggo ngganti bagean wearable kayata gesekan sabuk, mencet sabuk etc. kanggo nambah lenga lubricating ing rodha pindah.Sampeyan uga penting kanggo tindakake pandhuan care kita.

Kepiye carane milih feeder gesekan sing cocog karo kabutuhan sampeyan?

Milih feeder gesekan sing tepat gumantung ing sawetara faktor kayata jinis bahan sing dipangan, kacepetan produksi sing dikarepake lan anggaran.A supplier qualified bisa maringi pitutur sampeyan bener pilihan feeders karo aplikasi sing.

Apa feeder gesekan bisa digabungake karo mesin liyane?

Ya, feeder gesekan bisa digabungake karo mesin liyane kayata mesin cetak lan mesin kemasan kanggo nggawe jalur produksi kanthi otomatis, lsp.

Apa pancegahan safety sing kudu digatekake nalika nggunakake feeder gesekan?

Nalika nggunakake feeder gesekan, mesthine tindakake kabeh pedoman safety sing diwenehake dening pabrikan.Iki bisa uga kalebu nganggo piranti protèktif sing tepat lan mesthekake yen mesin wis grounded lan dijaga kanthi bener.

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?