Kabar

  • We have developed an all-in-one machine !

    Kita wis ngembangake mesin kabeh-ing-siji!

    Wiwit panyiapan Guangzhou Baiyi Identification Technology Co., Ltd, kita ngenalake teknologi manufaktur printer UV lan terintegrasi karo kawruh babagan printer UV, pungkasane kita sukses nggawe printer UV dhewe.Kanggo printer UV karo Ricoh G5 printing sirah, kita ha ...
    Waca liyane
  • Hereby I would like to announce that because of the market requirement

    Kanthi mekaten kula badhe ngaturaken bilih amargi syarat pasar

    Kanthi iki aku arep ngumumake yen amarga syarat pasar, Ing kesempatan lan tantangan, kita ngadegake siji perusahaan anyar sing jenenge Guangzhou Baiyi Identification Technology Co., Ltd. Ing 14 November.2021. Iku spesialisasine ing sinau UV printer & Pabrik.Ana sekitar 100 pe...
    Waca liyane
  • Looking forward to have a nice cooperation with you!

    Looking nerusake kanggo duwe kerjasama apik karo sampeyan!

    Lair saka produk anyar mbutuhake gaweyan saka akeh wong lan udan wektu, utamané kanggo perusahaan kaya kita, kang wis adhering kanggo kamardikan lan inovasi.ora rekasa ora éntuk apa apa.Bos kita, kepala insinyur Pak Atease Chen, sawise ketemu macem-macem ...
    Waca liyane
  • On November 14, we established a new company called Guangzhou Baiyi Identification Technology Co., Ltd

    Ing 14 November, kita ngadegake perusahaan anyar sing diarani Guangzhou Baiyi Identification Technology Co., Ltd

    Kanthi iki aku arep ngumumake yen amarga syarat pasar, Ing kesempatan lan tantangan, kita ngadegake siji perusahaan anyar sing jenenge Guangzhou Baiyi Identification Technology Co., Ltd. Ing 14 November.2021. Iku spesialisasine ing sinau UV printer & manufaktur ...
    Waca liyane
  • 20 set feeder nyumbang kanggo nyegah epidemi global

    Dina iki, kita uga nggabungake lan nyetel 20 set feeder banjur dikirim menyang Wanfu Biotechnology science and technology Co., ltd.Aku dikandhani manawa ana ing produksi massal reagen Covid-19.Perlu kanggo nyithak informasi tanggal produksi Nomer Lot, lsp ing paket kasebut, yaiku kanggo epidemi global ...
    Waca liyane
  • Siji latihan kanggo marketing video cendhak

    Wiwit tanggal 20 April nganti 22 April 2021, aku duwe pelatihan marketing video cekak bebarengan karo manajer umum.Akeh pengusaha saka macem-macem industri sing melu pelatihan iki.Sawetara malah wis latihan pisanan lan entuk sawetara asil apik banjur bali kanggo sinau luwih.Sawetara malah anyar co ...
    Waca liyane
  • China International Public Health Security Epidemic Prevention & Protection Materials Fair 2020

    Pameran Bahan Pencegahan & Perlindhungan Epidemi Kesehatan Masyarakat Internasional China 2020

    Sub: Pameran pisanan ing Guangzhou, Baiyi menang penghargaan maneh Tanggal: 7 Agustus.2020 Ing awal Juni, kita, perusahaan teknologi tinggi ing wilayah kemasan cerdas lan pencegahan epidemi & pangembangan peralatan bahan proteksi lan perusahaan manufaktur, diundang kanggo rawuh ing thir ...
    Waca liyane
  • Press release series report a new company honor

    Seri siaran pers nglaporake pakurmatan perusahaan anyar

    Sub: Menang paten penemuan anyar, tembok kehormatan nambah panen anyar.Tanggal: 8 Oktober 2020 Oktober, musim panen, nganti BY uga wektu panen.Wiwit panyiapan kita, kita wis dijupuk ROOT ing lapangan teknologi dipakani cerdas, netepi prinsip inovasi sawijining lan terus ...
    Waca liyane
  • A series of press releases covering the southwest of the motherland

    Serangkaian siaran pers sing nutupi sisih kidul-kulon tanah air

    Sub: BY team building——wisata ing Yunnan xishuangbanna Tanggal: 20, Sep. 2020 Wiwit taun 2015, kita, Guangzhou Baiyi Intelligent Equipment Co., Ltd. muji individu utawa departemen sing wis menehi kontribusi sing luar biasa sajrone proses pangembangan perusahaan 4 kanggo Liburan 7 dina lan ngatur ...
    Waca liyane