Kabar

  • Sabuk-nyedhot feeder cerdas BY-BF600L-S

    Sabuk-nyedhot feeder cerdas BY-BF600L-S

    introduksi feeder udhara cup-nyedhot cerdas minangka salah sawijining feeder nyedhot vakum paling anyar, bebarengan karo feeder udara suction sabuk lan feeder udara suction roller, nggawe serial feeder udara kita.Feeders ing serial iki bisa uga ditanggulangi ultra-tipis, produk karo listrik abot lan Ultra-dadi ...
    Waca liyane
  • New Intelligent gesekan feeder BY-HF04-400

    New Intelligent gesekan feeder BY-HF04-400

    Pambuka: Pakan cerdas anyar nganggo prinsip gesekan kanggo pakan & pangiriman, kalebu pakan, transportasi lan koleksi.Iku adopts stainless steel lan nyawiji karo desain bobot entheng,.Desain struktur pakan sing unik ndadekake adaptasi sing kuat, trep ing ...
    Waca liyane
  • Feeder gesekan sing disesuaikan kanthi koreksi otomatis

    Feeder gesekan sing disesuaikan kanthi koreksi otomatis

    We njaluk conto beda saka pelanggan beda saben dina.Lan syarat produksi macem-macem saka macem-macem pelanggan.Ing kene aku pengin nuduhake siji feeder gesekan sing disesuaikan tanpa conveyor nanging kanthi otomatis mbenerake kaya gambar ing ngisor iki: Kepala pakan iki BY-HF02 ditingkatake basis ...
    Waca liyane
  • Kunjungan pelanggan Rusia

    Kunjungan pelanggan Rusia

    Ing tanggal 6 November, siji tim saka Rusia ngunjungi perusahaan kita Guangzhou Baiyi Identification Technology Co., Ltd. ing kene aku pengin ngenalake kabeh proses kanggo ngunjungi kita.Sadurunge ngunjungi kita, dheweke wis ngunjungi sawetara perusahaan industri sing padha.Kita ngobrol ing kantor lan dheweke njupuk ...
    Waca liyane
  • Pambuka sistem printing inkjet UV majeng kita

    Pambuka sistem printing inkjet UV majeng kita

    Perusahaan kita, Guangzhou Baiyi Identification Technology Co., Ltd., bangga nampilake inovasi produk paling anyar - sistem pencetakan inkjet UV.Kanthi luwih saka 10 taun pengalaman ing industri teknologi identifikasi, kita wis ngembangake printer sing nggabungake teknologi canggih ...
    Waca liyane
  • Perusahaan Identifikasi Baiyi mengeti Hari Nasional & Hari Musim Gugur Tengah

    Perusahaan Identifikasi Baiyi mengeti Hari Nasional & Hari Musim Gugur Tengah

    1 Oktober iku ulang tahun Ibu China, kita Baiyi Identification Company ngundang wakil supplier, wakil pelanggan lan barang-barang kita dhewe nedha bengi bebarengan.Untunge, festival sing penting banget (Middle Autumn Day) cedhak karo preian Hari Nasional, mula perusahaan nyiapake Bulan ...
    Waca liyane
  • FLCE AISA tanggal 25 Agustus nganti 27 Agustus.

    FLCE AISA tanggal 25 Agustus nganti 27 Agustus.

    Saka 25 Agustus kanggo 27th ana siji pameran jenenge FLCE ASIA ing pusat pameran Guangzhou, kita rawuh pameran iki uga.Kangge, kita diundang akeh pelanggan ngarep lan luar negeri kanggo riko kanggo kita.Kabeh mau dikonfirmasi pangembangan kita lan yakin karo fitur produk kita uga ...
    Waca liyane
  • conveyor dipakani otomatis

    Proses manufaktur lan kemasan otomatis entuk popularitas ing industri modern.Akibate, kabutuhan peralatan inovatif kanggo nambah efisiensi proses kasebut saya tambah akeh sajrone pirang-pirang taun.Salah sawijining piranti inovatif yaiku conveyor feed otomatis.Kajaba iku...
    Waca liyane
  • Feeder udara kanthi konveyor transportasi vakum

    Kanggo feeder industri, aku ana rong jinis, siji feeder gesekan lan feeder udara.Dina iki, ayo ngomong babagan feeder udara, sing ditindakake sajrone telung taun lan saiki wis dadi produk sing diwasa.Feeder udara nggawe lowongan feeder gesekan.Pengumpan gesekan lan ...
    Waca liyane