Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.

Guangzhou Baiyi Intelligent Equipment Co., Ltd.

Mbak Easy Ouyang, nomer ponsel +8613435663216

Telpon: 020-38087921

Jam: Senin nganti Setu: 10:00 nganti 22:00 / Minggu ditutup

alamat:A7, Yinhu Industrial Area, No. 500 saka Guangshan 1st.Road, Distrik Tianhe, Guangzhou.

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita