Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.

Guangzhou Baiyi Identification Technology Co., Ltd.

Mbak Easy Ouyang, nomer ponsel +8613435663216

Telpon: 020-66380102

Jam: Senin nganti Setu: 10:00 nganti 22:00 / Minggu ditutup

Alamat: Kamar 503, Pintu Utara Mulifang, Taman Kreatif Times Fangzhou, Kota Shawan, Distrik Panyu, Guangzhou.511483. China

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita