Rewinder standar karo printer TTO

Katrangan singkat:

jeneng produk:Rewinder standar karo printer TTO

 

Model:BY-SR500-TTO / BY-SR500-UV/BY-HR450-UV

 

Fitur:Iki dikembangake kanggo jinis label lan syarat film kemasan.Miturut syarat teknologi printing label tradisional lan coding ing fitur label, kita nyoba kanggo nggayuh "siji mesin karo sawetara aplikasi, iku cocog kanggo muter film lan gulung maneh label uga"."Siji mesin karo sawetara fungsi, iku cocog kanggo printer TTO lan sistem printing UV uga"."Siji mesin karo sawetara modular, modular ing struktur, kedhaftar bisa nindakake pilihan modular miturut requirement produksi sing".Iki minangka pilihan sing paling apik kanggo label ing gulungan lan film ing kodhe gulungan.

Iku adopts 7inch warni HMI, PLC, micro PC kanggo kontrol.Wong bisa nindakake setelan parameter ing HMI miturut jinis film lan kertas label struktur & fitur prabédan.Kangge, HMI bakal ngawasi status kerja ing wektu nyata lan menehi weker uga.Ngeculake & koleksi kanthi cara linear ing sangisore sistem kontrol, kacepetan angkat variabel, Anti-loosening nalika mandheg.Tandha putih utawa swatch sensing etc. fungsi.Iku pancene temen maujud kontrol cerdas.yen pangguna pengin ngunggahake akurasi cetak, ana siji fungsi opsional sing jenenge Auto rectify system.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka

Seri printing & rewinding cerdas iki kanggo label ing gulungan, film ing gulungan, kertas ing gulungan, label tenunan ing gulungan lan sapiturute ing syarat coding pasar saiki.Miturut materi ing muter muter & fitur produksi lan jinis terpadu saka produk 'teknologi kode.Nguber siji mesin kanggo macem-macem tujuan.--bisa nginstal printer termal TTO lan printer UV etc. "siji mesin karo macem-macem fungsi" - marem jinis requirement teknologi ing jinis industri."siji mesin kanthi macem-macem" - pakan terus-terusan utawa intermiten, struktur modular, wong bisa milih konfigurasi miturut syarat produksi.Iku pilihan sing paling apik kanggo materi ing gulungan.

Miturut syarat industri saiki lan fitur teknologi, wis standar TTO thermal printing rewinder, standar UV printing rewinder, kacepetan dhuwur rewinder.Wong bisa milih nggunakake CIJ, utawa printer TIJ, printer laser, printer termal TTO lan sistem printing UV kanggo coding miturut syarat coding.

"standar TTO thermal printing rewinder" dikembangaké miturut fitur teknologi printing termal, dilengkapi roller printing TTO lan printing krenjang soyo tambah.HMI nganggo layar tutul warna-warni 7inch, PLC lan PC mikro kanggo ngontrol.Miturut jinis film lan struktur label lan prabédan fitur, wong bisa nyetel parameter kerja ing HMI lan ngawasi status kerja lan menehi weker.Ngontrol sistem linear un-winding lan nduwurke tumpukan tension, cepet / alon ngangkat, Nyegah mati-mudhun, tandha putih utawa tandha warni kang pemicu sensing, ngetang etc. kabeh fungsi, tenan temen maujud kontrol cerdas.

Standard rewinder with TTO printer4-1
Standard rewinder with TTO printer5-1

Pengembangan "rewinder pencetakan UV standar" miturut fitur teknologi sistem percetakan UV, bisa nginstal sistem percetakan, plasma lan perawatan LED.HMI nganggo layar tutul warni 7 inci, PLC lan PC mikro kanggo kontrol.Miturut jinis film lan struktur label lan prabédan fitur, wong bisa nyetel parameter kerja ing HMI lan ngawasi status kerja lan menehi weker.Ngontrol sistem linear un-winding lan nduwurke tumpukan tension, cepet / alon ngangkat, Nyegah mati-mudhun, tandha putih utawa tandha warni kang pemicu sensing, ngetang etc. kabeh fungsi, tenan temen maujud kontrol cerdas."Rewinder kacepetan dhuwur" adhedhasar rewinder standar, kacepetan apik banget lan kacepetan stabil bisa 100m / min.iku belongs kanggo kesempatan khusus.

Fungsi opsional: "sistem koreksi otomatis"

Gambar Referensi

1. standar TTO printing termal rewinder

Standard rewinder with TTO printer1

2. standar UV printing rewinder

Standard rewinder with TTO printer2

3. kacepetan dhuwur rewinder

Standard rewinder with TTO printer3

Parameter piranti

1. standar TTO printing termal rewinder

A. ukuran: L * W * H = 1200 * 1100 * 1200mm

B. bobot: 300KG

C. voltase: 220VAC 50/60HZ

D. daya: bab 2KW

E. efficiency: bab 200pcs / min (mbutuhake produk 100mm kanggo referensi, iku uga related kanggo kacepetan printing lan frekuensi.)

F. kacepetan mlaku sabuk: 2-60m / min (terus-terusan imbuhan)

G. kasedhiya ukuran produk: jembaré materi: 30-480mm, Max diameteripun materi 500mm;Bobot maksimal kanggo materi 50KG

H. rectify: framework rectify (fungsi opsional) lan akurasi ± 0.25mm

I. motor: motor servo

J. produk kasedhiya: BOPP, CPP, PET, PE, kertas, film komposit, film aluminized etc materi ing muter.

K. ngeculake kontrol tension: kontrol tension linear

L. kontrol tension koleksi: kontrol tension linear

M. diameteripun inti: 3 inch (76mm)

N. awak mesin: stainless steel utawa baja karbon karo lukisan (werna bisa selaras)

O. cara instalasi: instalasi lantai-ngadeg, offline.

P. fungsi opsional: sistem mbenerake otomatis.

Standard rewinder with TTO printer4

2. standar UV printing rewinder

Standard rewinder with TTO printer5

A. ukuran: L * W * H = 1200 * 1100 * 1200mm

B. bobot: 300KG

C. voltase: 220VAC 50/60HZ

D. daya: bab 2KW

E. efficiency: bab 200pcs / min (mbutuhake produk 100mm kanggo referensi, iku uga related kanggo kacepetan printing lan frekuensi.)

F. kacepetan mlaku sabuk: 2-60m / min (terus-terusan imbuhan)

G. kasedhiya ukuran produk: jembaré materi: 30-480mm, diameteripun materi Max 500mm;Bobot maksimal kanggo materi 50KG

H. rectify: framework rectify (fungsi opsional) lan akurasi ± 0.25mm

I. motor: motor servo

J. produk kasedhiya: BOPP, CPP, PET, PE, kertas, film komposit, film aluminized etc materi ing muter.

K. ngeculake kontrol tension: kontrol tension linear

L. kontrol tension koleksi: kontrol tension linear

M. diameteripun inti: 3 inch (76mm)

N. awak mesin: stainless steel utawa baja karbon karo lukisan (werna bisa selaras)

O. cara instalasi: instalasi lantai-ngadeg, offline.

P. fungsi opsional: sistem mbenerake otomatis.

3. kacepetan dhuwur rewinder

A. ukuran: L * W * H = 1600*1150*1070mm

B. bobot: 800KG

C. voltase: 220VAC 50/60HZ

D. daya: bab 2KW

E. efficiency: bab 100-1000pcs / min (butuh produk 100mm kanggo referensi, iku uga related kanggo kacepetan printing lan frekuensi.)

F. kacepetan mlaku sabuk: 10-100m / min (imbuhan terus-terusan)

G. produk kasedhiya: jembaré materi 30-440mm, diameteripun materi max 450mm;bobot materi maksimum 50KG

H. rectify: framework rectify (fungsi opsional) lan akurasi ± 0.25mm

I. motor: motor frekuensi fase tunggal

J. produk kasedhiya: BOPP, CPP, PET, PE, kertas, film komposit, film aluminized etc materi ing muter.

K. ngeculake kontrol tension: kontrol tension pancet

L. kontrol tension koleksi: kontrol tension pancet

M. diameteripun inti: 3 inch (76mm)

N. awak mesin: stainless steel utawa baja karbon karo lukisan (werna bisa selaras)

O. cara instalasi: instalasi lantai-ngadeg, offline.

P. fungsi opsional: sistem mbenerake otomatis.

Standard rewinder with TTO printer6

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita