seri saka platform dipakani Intelligent

Katrangan singkat:

jeneng produk:Platform pakan & percetakan cerdas standar

 

Model: BY-TF01/02-400;BY-TF01/02-400(UV);BY-HTF01/02-400;BY-HTF01/02-400(UV);BY-MTF02-650(lima model)

 

Fitur:dikembangaké kanggo printing normal (kalebu printer TIJ, HD DOD, Labeling etc.).wis syarat dhuwur ing teknologi, lengkap kuwat, Komplek aplikasi.Iku nganggo konsep desain tampilan sing cerdas, modular lan ramping.Cocog kanggo jinis kertas, label, kertu, kothak pengepakan, utamane kanggo produk kanthi listrik statis, penyegelan mandiri, kothak plastik multi-lapisan, lan liya-liyane.Ana sawetara fungsi opsional kanggo pilihan kayata deteksi pindho, mbenerake otomatis, nolak otomatis, lsp.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka

Platform pakan cerdas dikembangake miturut syarat dhuwur ing industri.Kabeh nganggo mode kerja streamline lan modular pakan sing cerdas.Cepet ing kacepetan, apik ing stabilitas, kuwat ing fungsi, apik ing fitur, sugih ing fungsi opsional.Ora mung cocog kanggo macem-macem produk, nanging uga duwe pengalaman sing apik kanggo operasi pangguna.Platform iki nganggo struktur kekuatan dhuwur lan komponen listrik merek kelas siji kanggo mesthekake stabilitas panggunaan.

Wis Welasan teknologi paten item lan adopts teknologi proses tliti lan cara kontrol kualitas ketat, kang nggawe produk seri iki duwe kauntungan kualitas kuwat.Miturut aplikasi beda, ana limang produk:

1. platform printing cerdas standar (Model: BY-TF01 / 02-400);

2. standar pakan cerdas & platform printing V (Model: BY-TF01 / 02-400 (UV));

3. Platform pakan & percetakan cerdas kanthi kacepetan dhuwur (Model: BY-HTF01 / 02-400);

4. High-speed pakan cerdas & platform printing UV (Model: BY-HTF01/02-400(UV));

5. Multi-saluran pakan & platform printing cerdas (Model: BY-MTF02-400).

 

Bentenane Max antarane "platform pakan & pencetakan cerdas standar" lan "pakan cerdas standar & platform pencetakan UV" yaiku acara aplikasi.Platform pakan & percetakan cerdas standar cocog kanggo aplikasi coding produk normal.Kayata TIJ, CIJ, Laser lan sapiturute standar pakan cerdas & platform printing UV dilengkapi Palsma kanggo proses lumahing produk lan stasiun ngruwat, kang cocog kanggo sistem printing UV.Ana sawetara prabédan ing teknologi.

 

"Platform pakan & pencetakan cerdas kanthi kacepetan dhuwur" lan "Platform pakan cerdas lan percetakan UV kacepetan dhuwur" nindakake upgrade kanggo konfigurasi adhedhasar platform standar.Kacepetan luwih cepet, stabilitas luwih kuwat.Awak mesin nganggo baja tahan karat utawa baja karbon kanthi lukisan (warna bisa disesuaikan), desain sing ditutup kanthi lengkap, luwih tekstur.4 jinis peralatan iki amarga awak sing padhet lan kinerja sing akurat, bisa dilengkapi sawetara fungsi opsional kayata sistem deteksi dobel, sistem koreksi otomatis, sistem inspeksi visual, sistem penolakan otomatis.Fungsi opsional iki nggawe peralatan luwih cerdas lan tanpa awak.

 

Platform pakan & percetakan cerdas multi-saluran adhedhasar platform standar lan bisa ngunggahake efisiensi maksimal lan nyuda biaya tenaga kerja.Ana loro utawa luwih saluran produk mlaku.Wong bisa nyetel unit dipakani kanggo siji produk mlaku saluran fleksibel banjur cocog kanggo produk gedhe.Iki minangka salah sawijining produk kanthi efisiensi dhuwur maksimal.

Drawing kanggo Referensi

1. Platform pakan & percetakan cerdas standar

Standard intelligent feeding & printing platform1

2. standar dipakani cerdas & platform printing UV

Standard intelligent feeding & printing platform2

3. Platform pakan & percetakan cerdas kanthi kacepetan dhuwur

Standard intelligent feeding & printing platform3

3. High-speed pakan cerdas & platform printing UV

Standard intelligent feeding & printing platform4

Parameter piranti

1. standar dipakani cerdas & platform printing

A. ukuran: L * W * H = 3000 * 763 * 820mm

B. bobot: bab 150-200KG

C. voltase: 220VAC 50/60HZ

D. Daya: babagan 2KW

E. kacepetan mlaku sabuk: 0-60m / min

F. kontrol: konversi frekuensi pindho / regulasi kacepetan brushless DC pindho

G. hawa : ora usah

H. asas dipakani: gesekan cerdas, pangiriman ngisor.

I. cara conveyor: sabuk conveyor vakum

J. produk kasedhiya: jinis kothak kertas, packing tas, label, kertas, manual etc.

K. ukuran produk sing kasedhiya: L * W * H = (60-300) * (30-400) * (0.05-3) mm

L. produk mlaku akurasi: ± 1.5mm

M. materi awak mesin: stainless steel utawa baja karbon karo lukisan (werna bisa selaras)

N. cara instalasi: lantai-ngadeg, off-line, support external.

O. konfigurasi standar: dipakani cerdas & vakum nyedhot conveyor & koleksi otomatis.

P. fungsi opsional: deteksi pindho, mbenerake otomatis, sistem inspeksi visual, penolakan otomatis.

Standard intelligent feeding & printing platform5-1

2. standar dipakani cerdas & platform printing UV

Standard intelligent feeding & printing platform6-1

A. ukuran: L * W * H = 3600 * 763 * 820mm

B. bobot: bab 200KG

C. voltase: 220VAC 50/60HZ

D. daya: bab 2KW

E. kacepetan mlaku sabuk: 0-60m / min

F. kontrol: konversi frekuensi pindho / regulasi kacepetan brushless DC pindho

G. hawa : ora usah

H. asas dipakani: gesekan cerdas, pangiriman ngisor.

I. cara conveyor: sabuk conveyor vakum

J. produk kasedhiya: jinis kothak kertas, packing tas, label, kertas, manual etc.

K. ukuran produk sing kasedhiya: L * W * H = (60-300) * (30-400) * (0.05-3) mm

L. produk mlaku akurasi: ± 1.5mm

M. bahan awak mesin: stainless steel utawa baja karbon kanthi lukisan (warna bisa disesuaikan)

N. cara instalasi: lantai-ngadeg, off-line, support external.

O. konfigurasi standar: pakan cerdas & conveyor nyedhot vakum & transportasi tahan suhu dhuwur & koleksi otomatis

P. fungsi opsional: deteksi pindho, mbenerake otomatis, sistem inspeksi visual, penolakan otomatis.

3. Platform pakan & percetakan cerdas kanthi kacepetan dhuwur

A. ukuran: L * W * H = 3000 * 763 * 820mm

B. bobot: bab 200-250KG

C. voltase: 220VAC 50/60HZ

D. Daya: babagan 2KW

E. kacepetan mlaku sabuk: 0-100m / min

F. kontrol: konversi frekuensi pindho / regulasi kacepetan brushless DC pindho

G. hawa : ora usah

H. asas dipakani: gesekan cerdas, pangiriman ngisor.

I. cara conveyor: sabuk conveyor vakum

J. produk kasedhiya: jinis kothak kertas, packing tas, label, kertas, manual etc.

K. ukuran produk sing kasedhiya: L * W * H = (60-300) * (30-400) * (0.05-3) mm

L. produk mlaku akurasi: ± 1.5mm

M. bahan awak mesin: stainless steel utawa baja karbon kanthi lukisan (warna bisa disesuaikan)

N. cara instalasi: lantai-ngadeg offline, jinis kabinèt.

O. konfigurasi standar: dipakani cerdas & conveyor vakum & koleksi otomatis.

P. fungsi opsional: deteksi pindho, mbenerake otomatis, sistem inspeksi visual, penolakan otomatis.

Standard intelligent feeding & printing platform7-1

4. High-speed pakan cerdas & platform printing UV

Standard intelligent feeding & printing platform8-1

A. ukuran: L * W * H = 4220 * 763 * 820mm

B. bobot: bab 250-300KG

C. voltase: 220VAC 50/60HZ

D. daya: bab 2.5KW

E. kacepetan mlaku sabuk: 0-100m / min

F. kontrol: konversi frekuensi pindho / regulasi kacepetan brushless DC pindho

G. hawa : ora usah

H. asas dipakani: gesekan cerdas, pangiriman ngisor.

I. cara conveyor: sabuk conveyor vakum

J. produk kasedhiya: jinis kothak kertas, packing tas, label, kertas, manual etc.

K. ukuran produk sing kasedhiya: L * W * H = (60-300) * (30-400) * (0.05-3) mm

L. produk mlaku akurasi: ± 1.5mm

M. bahan awak mesin: stainless steel utawa baja karbon kanthi lukisan (warna bisa disesuaikan)

N. cara instalasi: lantai-ngadeg offline, jinis kabinèt.

O. konfigurasi standar: dipakani cerdas & conveyor vakum & suhu dhuwur resistance conveyor & koleksi otomatis

P. fungsi opsional: deteksi pindho, mbenerake otomatis, sistem inspeksi visual, penolakan otomatis.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita