feeder ndhuwur meja

Katrangan singkat:

jeneng produk:feeder ndhuwur meja

 

Model:BY-TF01-300 / BY-TF02-400 / BY-TF04-400

 

Fitur:desain deft, trep ing kiriman, dhuwur ing kemampuan ditrapake, gampang ing operasi, biaya efektif.Suit kanggo kertas, label, kothak kertas, tas plastik normal etc. Bisa Integrasi karo printer TIJ, printer CIJ etc, utawa sistem Labeling, printer laser, kang nyadari printing jinis teks, gambar etc off-line.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka

Seri feeder ndhuwur meja nggunakake prinsip gesekan kanggo nyadari panganan produk.Iku desain desktop lan cocog kanggo papan cilik.Terintegrasi banget telung modular fungsi kasebut: pakan produk gesekan, transportasi lan koleksi otomatis.Saiki, kita duwe telung feeder ndhuwur meja: 1, feeder gesekan meja-top (Model: BY-TF01-400);2.pakan jinis baffle meja-top (Model: BY-TF04-300);3.feeder gesekan meja-top cerdas (Model: BY-TF02-400).

1. "desktop gesekan feeder" adopts stainless steel kanggo kabeh awak mesin.Sabuk pakan gesekan minangka daya pakan, dilengkapi sabuk gesekan sing cocog karo jinis gesekan sabuk sing cocog, sing ndadekake panggunaan akeh, cocog kanggo macem-macem tas plastik, utamane tas kemasan sing entheng, tipis, lan lembut.Produk paling tipis bisa dadi 0,02mm.iku karo struktur cantilever, loading lan ganti sabuk wearable banget trep.

desk-top feeder2
desk-top feeder1

2. "desktop baffle type feeder" adopts" baffle separation "prinsip, siji gesekan feeder minangka daya dipakani, ora gesekan mencet sabuk, kang nggawe cocog kanggo "kandel, hard lan abot" kothak kertas, kertu lan produk piring.Kangge, sing bisa dipakai kanggo sabuk minimal, gesekan stabil lan gampang dikontrol, saengga efek pakan stabil lan cepet cepet.Pangguna bisa nimbang kanggo nginstal gesekan mencet sabuk, kang cocog kanggo jinis tas plastik.Sabuk loro kasebut cocog banget.Kanthi sawetara aplikasi sing paling jembar, ukuran cilik, bobot entheng, kacepetan cepet lan versatility materi sing paling kuat.Kekandelan maksimal kanggo produk bisa 10mm.

3. "Intelligent desk-top gesekan feeder" beda kanggo "desk-top gesekan feeder" adhedhasar ngadopsi 3pcs utawa malah luwih jembaré sabuk gesekan prabédan minangka daya dipakani lan dilengkapi gesekan mencet sabuk modular kang gampang kanggo ngganti lan nyetel.Amarga iki, nemen apik kemampuan feeder kasedhiya, operasi lan pengalaman panggunaan.Jembar produk bisa saka 25mm nganti 400mm.Salajengipun, gesekan mencet sabuk modular karo imbuhan micrometer sawijining, pangowahan produk banget trep, imbuhan kekandelan banget pas.

desk-top feeder3

Drawing kanggo Referensi

1. drawing feeder gesekan desk-top

desk-top feeder4

2. mejo-top baffle-jinis feeder drawing

desk-top feeder5

3. Intelligent meja-top gesekan feeder

desk-top feeder6

Parameter teknis

1. parameter feeder gesekan meja-top

A. Dimensi: L * W * H = 1700 * 760 * 210mm (jembaré sabuk conveyor 400mm)

B. bobot: 50KG

C. Tegangan: 220VAC 50/60HZ

D. Daya: babagan 500W

E. efisiensi: 0-300pcs / min (njupuk produk 100mm kanggo referensi)

F. kacepetan kerja sabuk: 0-60m / min (bisa diatur)

G. ukuran produk sing kasedhiya: L * W * H = (60-400) * (80-380) * (0,05-3) mm

H. cara kontrol kacepetan: konversi Frekuensi utawa imbuhan kacepetan DC brushless

I. motor: konversi frekuensi utawa motor DC brushless.

J. produk kasedhiya: jinis kertas, tas plastik, kertu, label etc. Utamané cocog kanggo cahya, tas plastik lancip lan alus.

K. awak mesin: stainless steel

L. cara instalasi: instalasi sawijining , desk-top.

M. fungsi opsional: penggemar karo nyedhot vakum, koleksi otomatis, penolakan otomatis.

desk-top feeder2-1

2. meja-top baffle-jinis feeder parameter

desk-top feeder1-1

A. dimensi: L * W * H = 1300 * 635 * 150mm (jembaré sabuk conveyor 300mm)

B. bobot: 35KG

C. voltase: 220VAC 50/60HZ

D. Daya: babagan 500W

E. efisiensi: 0-300pcs / min (njupuk ukuran produk 100mm contone)

F. kacepetan kerja sabuk: 0-60m / min (terus luwes)

G. kasedhiya ukuran produk: L * W * H = (60-300) * (60-280) * (0.1-3)mm

H. Cara kontrol kacepetan: konversi frekuensi utawa imbuhan kacepetan DC brushless.

I. motor: konversi frekuensi utawa motor DC brushless

J. produk kasedhiya: jinis kertas, tas plastik, kertu, label etc utamané cocog kanggo nglukis, hard lan abot kothak kertas, kertu, piring etc.

K. awak mesin: stainless steel

L. cara instalasi: instalasi sawijining, desktop.

N. fungsi opsional: penggemar nyedhot vakum, koleksi otomatis, penolakan otomatis.

3. feeder meja-top cerdas

A. ukuran: L * W * H = 1700 * 760 * 210mm (Conveyor belt jembaré 400mm)

B. bobot: 50KG

C. voltase: 220VAC 50/60HZ

D. Daya: babagan 500W

E. efisiensi: 0-300pcs / min (njupuk ukuran produk 100mm contone)

F> kacepetan kerja sabuk: 0-60m/menit (imbuhan terus-terusan)

G. kasedhiya ukuran produk: L * W * H = (60-400) * (30-380) * (0.05-3)mm

H. Cara pangaturan kacepetan: konversi frekuensi utawa pangaturan kacepetan DC tanpa sikat.

I. Motor: konversi Frekuensi utawa motor DC brushless

J. Produk sing kasedhiya: jinis kertas, kantong plastik, kertu, label, kothak kemasan lsp.

K. awak mesin: stainless steel.

L. cara instalasi: instalasi sawijining, desk-top.

M. Fungsi opsional: penggemar kanthi nyedhot vakum, koleksi otomatis, penolakan otomatis.

desk-top feeder3-1

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita