feeder standar

Katrangan singkat:

jeneng produk:feeder standar

 

Model:BY-SF04-300

 

Fitur:desain entheng, trep ing kiriman, dhuwur ing kemampuan ditrapake, gampang ing operasi, biaya efektif.Suit kanggo kertas, label, kothak kertas, tas plastik normal etc. Bisa Integrasi karo printer TIJ, printer CIJ etc, utawa sistem Labeling, printer laser, kang nyadari printing jinis teks, gambar etc off-line.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka

Series of Standard feeder nganggo prinsip gesekan kanggo nyadari dipakani & pangiriman kalebu telung bagean ing struktur: dipakani, transportasi, koleksi otomatis.Iki nganggo bahan stainless steel lan desain gaya bobot entheng sing terintegrasi, dilengkapi kerangka kerja lantai sing bisa diisi, trep kanggo pengepakan, migunani kanggo ngirit biaya pengiriman.Struktur desain pakan sing unik nggawe kapasitas adopsi sing kuwat, pangaturan trep, operasi gampang.Ana sawetara fungsi opsional, kang bisa gawe marem customer uga, biaya-efektif.Produk sing cocog banget: kertas, label, kothak kertas, tas plastik normal lan liya-liyane pangguna bisa milih nggunakake feeder iki bebarengan karo printer CIJ, printer TIJ, sistem label, percetakan laser kanggo nyithak jinis TEKS, pola lsp.

Salajengipun, amarga nganggo mode friction down-feeding, wong bisa nambah produk tanpa mesin mandheg.

Uga bisa dilengkapi karo fungsi nyedhot vakum, kang ndadekake produk mlaku cedhak sabuk, non-slip, non-shift, lumahing warata, kang apik kanggo printing ngisor utawa teknologi liyane.Iki dilengkapi fungsi koleksi otomatis kanthi desain menara, sing nggawe tumpukan kargo siji-siji lan ngumpulake kanthi urut.

bisa nggawe selaras, kanggo informasi luwih lengkap, pls klik kene ing ngisor iki:

Drawing kanggo Referensi

standard feeder

Parameter piranti

1. KN95 / KF94 topeng pasuryan dipakani & printing

1. ukuran: L * W * H = 1700*640*800mm

2. bobot: 65KG

3. voltase: 220VAC 50-60HZ

4. Daya: babagan 500W

5. Kacepetan: 0-300pcs / min (nimbang produk 100MM)

6. Kacepetan sabuk: 0-60m / min (bisa diatur)

7. kasedhiya ukuran produk: (60-300) * (60-280) * 0.1-3mm

8. cara kontrol kacepetan: konversi frekuensi utawa angger-angger kacepetan DC brushless

9. motor: konversi Frekuensi utawa Brushless DC motor

10. produk kasedhiya: jinis kertas, tas plastik, kertu, label etc.

11. materi awak mesin: stainless steel

12. wangun instalasi: instalasi sawijining , lantai-ngadeg

13. fungsi opsional: nyedhot vakum, koleksi otomatis

standard feeder3
standard feeder1
standard feeder2

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita