Feeding & TTO thermal printing kabeh dadi siji

Katrangan singkat:

jeneng produk:TTO feeder standar

 

Model:BY-TF01-TTO;BY-TF01/02-TTO-A;BY-TF01/02-TTO-B;BY-SF01-TTO(4 jinis)

 

Fitur:Standar TTO feeder terintegrasi teknologi pencetakan termal TTO & teknologi pakan cerdas, nyadari pakan otomatis & pencetakan termal kanthi sampurna.Pangguna bisa nindakake printing ing tas plastik (kalebu tas plastik, label, kothak ditutupi etc.) kanggo print tanggal, karakter, gambar prasaja, utamané kanggo barcode variabel, kode QR lan multi-garis printing isi format gedhe.Artistik lan akurat; digunakake digunakake ing packaging, printing, medicine, kimia, pangan etc diajukake.

for more detailed information, pls get in touch with Easy : easy.oyhh@by-ifeeder.com.cn & whatsapp: +8613435663216,or click the inquiry button below


Detail Produk

Tag produk

Pambuka

Feeding & TTO termal printing kabeh ing siji produk seri TTO thermal printing & integrasi teknologi pakan cerdas kang.Iku temen maujud otomatis dipakani & TTO printing termal kang coding sampurna lan bisa dilengkapi karo jinis TT printer termal.Iku kanggo jinis tas plastik, kertas, label etc materi alus kang coding.Ngadopsi pita minangka substrat percetakan, sanitasi & trep, ekonomis, karakter fisik sing apik.

Mode desain klasik "telung fase":

1. otomatis dipakani;

2. Pencetakan termal TTO;

3.koleksi ing hopper; tata letak prasaja, operasi & pangopènan gampang, skalabilitas kuwat.miturut requirement aplikasi ing pasar, ana papat jinis: 1. Classic dipakani & TTO printing termal kabeh ing siji , Model: BY-TF01-TTO;2. Standar dipakani & TTO printing termal kabeh ing siji, Tipe A, Model: BY-TF01/02-TTO-A;3. Pakan standar & pencetakan termal TTO kabeh ing siji, Tipe B, Model: BY-TF01/02-TTO-B;

4. normal dipakani & TTO printing termal kabeh ing siji, model: BY-SF01-TTO.

1. "Pakan klasik & TTO printing termal kabeh ing siji model: BY-TF01-TTO" s awak mesin adopts stainless steel utawa lukisan baja karbon (warna bisa selaras).sabuk gesekan siji minangka daya dipakani, dilengkapi karo macem-macem gelar saka gesekan mencet sabuk uga beda gesekan lumahing sabuk, kang nggawe cocog maksimum kanggo macem-macem materi & ukuran tas plastik, ukuran produk bisa saka 80mm kanggo 400mm.Cara transportasi gulung klasik lan cara instalasi printer termal TTO sing dipasang, dilengkapi sabuk pressing conveyor njaba dobel, sing nggawe clamping produk saka bagean pakan menyang area percetakan sing stabil.Lan ora slip, ora ngimbangi, lan efisiensi sampurna.

Pakan TTO standar1-1
Pakan TTO standar3-1

2. "Standar dipakani & TTO printing termal kabeh ing siji, Tipe A" adhedhasar dipakani klasik & TTO printing termal kabeh ing siji, adopts feeder cerdas minangka piranti dipakani, kang nggawe manawa bagean dipakani akurat.Bagian transmisi nganggo metode "gulungan & sabuk" sing unik, sing ndadekake fungsi mesin bisa ditambahi kajaba percetakan termal TTO.Contone: labeling, printing inkjet, enkoding laser, deteksi OCR, penolakan otomatis, koleksi otomatis lan sapiturute Integrasi karo fungsi nyedhot vakum sak transmisi, iku bisa gawe marem requirement saka nggabungaken jinis teknologi kabeh ing siji mesin.

3. "standar dipakani & TTO printing termal kabeh ing siji, Tipe B" uga adopts feeder cerdas minangka piranti dipakani.Bentenipun kanggo standar dipakani & TTO printing termal kabeh ing siji, Tipe A ora nganggo cara transmisi roller lan temen maujud TTO printing termal, kang inovasi paling gedhe lan eksperimen.Sabuk conveyor nggawe khusus ngganti roller bantalan ing printing termal TTO.Dadi ora mung ndhukung fungsi lengkap liyane, nanging uga nemen mundhakaken akurasi printing.Panyimpangan posisi ana ing ± 0.2mm.Kangge, kacepetan printing, efficiency printing lan stabilitas kabeh wis dandan gedhe.

Pakan TTO standar4-1
cof

4. normal dipakani & TTO printing termal kabeh ing siji kita paling prasaja & TTO mesin printing termal.Iku adopts sistem dipakani gesekan normal lan Integrasi karo roller & cara transmisi sabuk, cocog kanggo paling tas plastik.Operasi gampang & ekonomis.Kontrol kasebut nggunakake regulasi kacepetan konversi motor siji lan frekuensi tunggal, Ora ana PLC utawa HMI, ngilangi operasi manungsa sing rumit, gampang banget, gampang dipasang;awak entheng, trep kanggo kiriman.

Referensi Drawing

1. Klasik dipakani & TTO printing termal kabeh ing siji

Standar TTO feeder8

2. Standar dipakani & TTO printing termal kabeh ing siji Tipe A

Standar TTO feeder7

3. Standar dipakani & TTO printing termal kabeh ing siji Tipe B

Standar TTO feeder6

4. normal dipakani & TTO printing termal kabeh ing siji

Pakan TTO standar9

Parameter teknis

1. Klasik dipakani & TTO printing termal kabeh ing siji

A. ukuran: L * W * H = 1350*800*1230mm

B. Bobot: babagan 100KG

C. Tegangan: 220VAC 50/60HZ

D. Daya: babagan 1KW

E. kacepetan mlaku sabuk: 0-50m / min

F. kontrol: PLC + HMI;Konversi frekuensi kaping pindho utawa regulasi kacepetan tanpa sikat DC kaping pindho

G. hawa : ora usah

H. prinsip dipakani: gesekan klasik, tombol dipakani

I. cara transmisi: cara roller

J. produk kasedhiya: jinis tas, label, kertas etc materi alus

K. ukuran produk sing kasedhiya: L * W * H = (60-300) * (60-400) * (0.1-1) mm

L. efektif printing jembaré imbuhan sawetara: 300mm (nangani imbuhan)

M. awak mesin: stainless steel utawa lukisan baja karbon (warna bisa disesuaikan)

N. cara instalasi: lantai-ngadeg off-line

O. fungsi opsional: koleksi otomatis, OCR, otomatis larangan.

Standar TTO feeder2

2. pakan lan panyebaran topeng rai sing bisa digunakake & pakan standar & pencetakan termal TTO kabeh ing siji Tipe A

Standar TTO feeder3

A. ukuran: L * W * H = 2270 * 760 * 820mm (komentar: conveyor belt width385mm, dawa: 1200mm)

B. bobot: bab 200KG

C. Tegangan: 220VAC 50/60HZ

D. Daya: babagan 1.5KW (kalebu fungsi nyedhot vakum)

E. kacepetan mlaku sabuk: 0-50m / min

F. kontrol: PLC + HMI;Konversi frekuensi kaping pindho utawa regulasi kacepetan tanpa sikat DC kaping pindho

G. Air : ora usah

H. prinsip dipakani: gesekan klasik, tombol dipakani

I. cara transmisi: roller bebarengan karo sabuk

J. produk kasedhiya: jinis packing tas, label, kertas etc produk alus.

K. ukuran produk sing kasedhiya: L * W * H = (60-300) * (60-380) * (0.1-1) mm

L. efektif printing jembaré sawetara: 300mm (nangani imbuhan)

M. awak mesin: stainless steel utawa lukisan baja karbon (warna bisa disesuaikan)

N. cara instalasi: lantai-ngadeg lan offline

O. fungsi opsional: Labeling, OCR, otomatis larangan, koleksi otomatis.

3. Standar dipakani & TTO printing termal kabeh ing siji Tipe B

A. ukuran: L * W * H = 2270 * 760 * 820mm (Cathetan: standar conveyor belt jembaré 385mm, dawa 800mm)

B. bobot: bab 200KG

C. Tegangan: 220VAC 50/60HZ

D. Daya: babagan 1KW

E. kacepetan mlaku sabuk: 0-50m / min

F. kontrol: PLC + HMI;Konversi frekuensi kaping pindho utawa regulasi kacepetan tanpa sikat DC kaping pindho

G. Air : ora usah

H. prinsip dipakani: gesekan klasik, tombol dipakani

I. transmisi: ora roller

J. produk kasedhiya: jinis packing tas, label, kertas etc produk alus.

K. ukuran produk sing kasedhiya: L * W * H = (60-300) * (60-380) * (0.1-1) mm

L. jembaré printing efektif: 300mm (penyesuaian gagang)

M. awak mesin: stainless steel utawa lukisan baja karbon (warna bisa disesuaikan)

N. cara instalasi: lantai -ngadeg lan offline

O. fungsi opsional: Labeling, OCR, otomatis larangan, koleksi otomatis.

Standar TTO feeder4

3. 4,Pakan Normal & TTO printing termal kabeh ing siji

cof

A. dimensi: L * W * H = 1525 * 600 * 760mm (komentar: jembaré sabuk conveyor standar 330mm, dawa 600mm)

B. bobot: bab 100KG

C. voltase: 220VAC 50/60HZ.

D. Daya: babagan 1KW

E. kacepetan mlaku sabuk: 0-50m / min

F. cara kontrol: motor siji lan regulasi kacepetan konversi frekuensi siji

G. Air : ora usah

H. prinsip dipakani: gesekan klasik, tombol dipakani

I. cara transmisi: roller bebarengan karo sabuk

J. produk kasedhiya: jinis packing tas, label, kertas etc produk alus.

K. ukuran produk sing kasedhiya: L * W * H == (60-300) * (60-330) * (0.1-1) mm

L. efektif printing jembaré sawetara: 200mm (nangani imbuhan)

M. awak mesin: stainless steel

N. cara instalasi: ngadeg lantai lan offline.

O. fungsi opsional: ora.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita