Model: BY-SF04-300

Fitur: desain entheng, trep ing kiriman, dhuwur ing kemampuan ditrapake, gampang ing operasi, biaya efektif.Suit kanggo kertas, label, kothak kertas, tas plastik normal lan sapiturute bisa Integrasi karo printer TIJ, printer CIJ etc, utawa sistem Labeling, printer laser, kang nyadari printing jinis teks, gambar etc off-line.

Bisa digawe khusus, informasi luwih lengkap,pls klik kene.

Model: BY-TF01-400 / BY-TF04-300 / BY-TF02-400

Fitur: desain deft, trep ing kiriman, dhuwur ing kemampuan ditrapake, gampang ing operasi, biaya efektif.Suit kanggo kertas, label, kothak kertas, tas plastik normal lan sapiturute bisa Integrasi karo printer TIJ, printer CIJ etc, utawa sistem Labeling, printer laser, kang nyadari printing jinis teks, gambar etc off-line.

Bisa digawe khusus, informasi luwih lengkap,pls klik kene

Model: BY-TF01-TTO

Fitur: Standar TTO feeder terpadu TTO teknologi printing termal & teknologi dipakani cerdas, temen maujud otomatis & printing termal sampurna.Pangguna bisa nindakake printing ing tas plastik (kalebu tas plastik, label, kothak ditutupi etc.) kanggo print tanggal, karakter, gambar prasaja, utamané kanggo barcode variabel, kode QR lan multi-garis printing isi format gedhe.Artistik lan akurat; digunakake digunakake ing packaging, printing, medicine, kimia, pangan etc diajukake.

Bisa digawe khusus, informasi luwih lengkap,pls klik kene

Model: BY-Model: BY-TF01/02-TTO-A / BY-TF01/02-TTO-B

Fitur: pangembangane adhedhasar standar TTO feeder lan ringkes TTO feeder panggunaan sukses ing obat-obatan Veterinary, pestisida, wiji lan industri obat tradisional Cina lan jinis umpan balik pangguna.Bisa uga gawe marem Ultra-tipis, Ultra-alus, masalah listrik statis lan tas desain un-normal, multi-lapisan tas jinis M, kanthong penutupan zipper lan tas gampang mbukak etc tas anyar dipakani & syarat printing termal.Kacepetan, stabilitas lan operasi uga pangopènan tekan dhuwur unprecedented, utamané ditanggulangi printing manungsa ing paket pangan panggang.

Bisa digawe khusus, informasi luwih lengkap,pls klik kene

Model: BY-SF01-TTO

Fitur: Iki minangka feeder TTO sing paling ringkes, nganggo sistem gesekan normal, cocog kanggo umume kantong plastik, larang regane.Iku adopts konversi frekuensi motor siji ing kacepetan.Ora ana PLC utawa HMI, gampang dioperasikake, bobot entheng.

Bisa digawe khusus, informasi luwih lengkap,pls klik kene

Model: BY-TF01/02-400

Fitur: dikembangake kanggo printing normal (kalebu printer TIJ, HD DOD, printer CIJ, labeling lsp).wis syarat dhuwur ing teknologi, lengkap kuwat, Komplek aplikasi.Iku nganggo konsep desain tampilan sing cerdas, modular lan ramping.Cocog kanggo jinis kertas, label, kertu, kothak pengepakan, utamane kanggo produk kanthi listrik statis, penyegelan mandiri, kothak plastik multi-lapisan, lan liya-liyane.Ana sawetara fungsi opsional kanggo pilihan kayata deteksi pindho, mbenerake otomatis, nolak otomatis, lsp.

Bisa digawe khusus, informasi luwih lengkap,pls klik kene

Model: BY-MTF02-650 / BY-SF01-TTO

Fitur: iku kanggo printing normal (kalebu TIJ Printer, printer CIJ, Labeling etc.) wis requirement dhuwur ing teknologi, lengkap kuwat, Komplek aplikasi.Iku nganggo konsep desain tampilan sing cerdas, modular lan ramping.Cocog kanggo jinis kertas, label, kertu, kothak pengepakan, utamane kanggo produk kanthi listrik statis, penyegelan mandiri, kothak plastik multi-lapisan, lan liya-liyane.Ana sawetara fungsi opsional kanggo pilihan kayata deteksi pindho, mbenerake otomatis, nolak otomatis, lsp.

Bisa digawe khusus, informasi luwih lengkap,pls klik kene.

Model: BY-TF01/02-400(UV) / BY-HTF01/02-400(UV)

Fitur: Platform cetak UV dikembangake miturut platform pencetakan cerdas standar lan fitur percetakan UV lan syarat teknologi.Iku standar dhuwur, platform ditrapake cerdas.Iki nyerep macem-macem aplikasi lan pengalaman industri, nggunakake konsep desain tampilan sing cerdas, modular lan ramping.Cocog kanggo jinis kertas, label, kertu, kothak pengepakan, utamane kanggo produk kanthi listrik statis, penyegelan mandiri, kothak plastik multi-lapisan, lan liya-liyane.Ana sawetara fungsi opsional kanggo pilihan kayata deteksi pindho, mbenerake otomatis, nolak otomatis, lsp.

Bisa digawe khusus, informasi luwih lengkap,pls klik kene

Model: BY-SR500-TTO / BY-SR500-UV / BY-HR450-UV

Fitur: dikembangake kanggo jinis label lan syarat film kemasan.Miturut syarat teknologi printing label tradisional lan coding ing fitur label, kita nyoba kanggo nggayuh "siji mesin karo sawetara aplikasi, iku cocog kanggo muter film lan gulung maneh label uga"."Siji mesin karo sawetara fungsi, iku cocog kanggo printer TTO lan sistem printing UV uga"."Siji mesin karo sawetara modular, modular ing struktur, kedhaftar bisa nindakake pilihan modular miturut requirement produksi sing".Iki minangka pilihan sing paling apik kanggo label ing gulungan lan film ing kodhe gulungan.

Iku adopts 7inch warni HMI, PLC, micro PC kanggo kontrol.Wong bisa nindakake setelan parameter ing HMI miturut jinis film lan kertas label struktur & fitur prabédan.Kangge, HMI bakal ngawasi status kerja ing wektu nyata lan menehi weker uga.Ngeculake & koleksi kanthi cara linear ing sangisore sistem kontrol, kacepetan angkat variabel, Anti-loosening nalika mandheg.Tandha putih utawa swatch sensing etc. fungsi.Iku pancene temen maujud kontrol cerdas.yen pangguna pengin ngunggahake akurasi cetak, ana siji fungsi opsional sing jenenge Auto rectify system.

Bisa digawe khusus, informasi luwih lengkap,pls klik kene

cof

Model: BY-HFT250

Intruksi: Mesin pakan cerdas, yaiku peralatan pakan sing dikembangake anyar, sing cilik lan entheng.Adopability produk ekstensif, instalasi gampang, pangiriman port komunikasi akurat lan mbukak, kang kanggo ngganti buruh.

Pangiriman ing baris packing, kertu dipakani lan jaringan ing baris produksi ana kanggo éling pangiriman materi.Konfigurasi kasebut nganggo sistem deteksi dobel, deteksi materi, fungsi weker kosong.Sistem kontrol yaiku HMI & PLC, setelan parameter gampang lan trep.

Fitur: weker sheet dobel & mandeg, ngetang, digunakake miturut jumlah lan wektu sing disetel, Ora ana weker produk & mandeg, kontrol diri utawa kontrol saka njaba kanggo pemicu feeding.it produk cocog kanggo jinis kertu, label, buku, kertas lempitan, kertas organ lan jinis produk kertas.

Bisa digawe khusus, informasi luwih lengkap,pls klik kene

Model: BY-MFJ3000-06 / BY-MFJ6000-06 / BY-MFJ6000-07

Fitur: iku peralatan asisten pisanan kanggo mesin pengepakan, sing ngganti operasi manungsa ing jinis ngurutake produk sing dicithak kanthi urutan, kayata label siji, kaca warna, manual, buku, kertu lan CD lan sapiturute pangembangane adhedhasar modular, jaringan. konsep desain, nguber cepet ing kacepetan, akurat ing pangiriman.

Bisa digawe khusus, informasi luwih lengkap,pls klik kene

Model: BY-TF04-300(KN95)

Fitur: iku saka teknologi tim ing feeder.Desaine apik banget, struktur kompak, stabilitas dhuwur, utamane cocog kanggo produksi topeng rai.Iku kanggo topeng rai nganggo lan N95/KN95 topeng pasuryan & printing.Lan bisa digabungake karo mesin daur ulang kuping sing ana.Pangguna bisa milih dipakani terus utawa dipakani un-terus-terusan miturut syarat produksi.(Wigati pls: ana sawetara prabédan kanggo pakan & printing topeng pasuryan).

Bisa digawe khusus, informasi luwih lengkap,pls klik kene

Model: BY-TF04-300 (masker rai sekali pakai)

Fitur: iku saka teknologi tim ing feeder.Desaine apik banget, struktur kompak, stabilitas dhuwur, utamane cocog kanggo produksi topeng rai.Iku kanggo dipakani nganggo topeng pasuryan.Lan bisa digabungake karo mesin daur ulang kuping sing ana.Pangguna bisa milih dipakani terus utawa dipakani un-terus-terusan miturut syarat produksi.(Wigati pls: ana sawetara prabédan kanggo pakan & printing topeng pasuryan).

Bisa digawe khusus, informasi luwih lengkap,pls klik kene

Model: BY-TF04-300(KN95)

Fitur: iku saka teknologi tim ing feeder.Desaine apik banget, struktur kompak, stabilitas dhuwur, utamane cocog kanggo produksi topeng rai.iku kanggo N95 & KN95 kang dipakani & printing.

Bisa digawe khusus, informasi luwih lengkap,pls klik kene